Beste vrienden van het House of Life,

Met deze extra korte nieuwsbrief willen wij jullie informeren over de ontwikkelingen in het House of Life.

Velen onder jullie hebben van dichtbij meegemaakt wat er eind 2013 in en met het House of Life is gebeurd. Gebeurtenissen en beslissingen die de spirituele waarden en een goede ontwikkeling van het House of Life vanaf dat moment zijn gaan blokkeren.

Wat in deze afgelopen 2,5 jaar ook is getracht en gedaan, het is niet mogelijk gebleken om met Dhr. en Mevr. Meihuizen in het House of Life tot een goede en vruchtbare samenwerking te komen. Daarom is door ons nu besloten de samenwerking met hen definitief te beëindigen.

Het moge duidelijk zijn dat er respect is voor wat Dhr. en Mevr. Meihuizen voor het realiseren van het project hebben gedaan.

Dit betekent dat er verder wordt gewerkt aan de ontwikkeling en de opzet van het House of Life zoals die oorspronkelijk was bedoeld en zal deze verder door Horus en Aset worden uitgedragen.

Op de website http:www.houseoflife.info is alle informatie te lezen die nodig is voor een verblijf, de opleiding Ancient Egyptian Healing, de diverse healing programma’s en de Foundation House of Life.

De opleiding Ancient Egyptian Healing en de healing programma’s die door het House of Life worden aangeboden staan onder supervisie van Horus en Aset.

De reizen worden georganiseerd door Jasmin Travel Egypt en Hathor Healing Reizen.

Email adressen:

Vragen en algemene informatie: info@houseoflife.info

Boekingen en reserveringen: booking@houseoflife.info

Boekingen reizen en verdere informatie over reisprogramma’s: info@hathorreizen.info

Boekingen via Jasmin Travel morsheabydos@gmail.com

Wij hopen dat velen onder jullie Egypte – het House of Life en haar Foundation blijvend een warm en open hart toedragen. We hopen dat we velen onder jullie in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen in de sfeer van de Egyptische gastvrijheid, openheid en in een vertrouwen die het Hotel Healing centre House of Life in Abydos zo lief is.

Horus en Aset

 

Leave a Reply

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.