Beste House of Life vrienden en vriendinnen,

De zomer laat zich nu al in al haar uitbundigheid zien hoewel het nog steeds officieel voorjaar is! Dat belooft dus veel goeds en vormt een mooie openingszin om in deze nieuwsbrief alle goede en nieuwe ontwikkelingen te vermelden.

3 juni Boek presentatie Per Ankh Het Levenshuis geschreven door Margreet Merenit de Boer.

Zondag 3 juni heeft in Middelburg de boekpresentatie plaatst gevonden van het boek Per Ankh, Het Levenshuis, geschreven door Margreet Merenit de Boer.

In deze spirituele biografie beschrijft Margreet Merenit haar meditatieve reizen langs de heiligdommen van het oude Egypte en haar ervaringen tijdens haar verblijven en de opleiding Ancient Egyptian Healing die zijin het House of Life in Abydos tussen 2011 en 2013 heeft gevolgd.

Het is bijzonder om haar verhaal in boekvorm te lezen. Vele dierbare herinneringen zijn opnieuw  aangeraakt. Wat een bijzondere tijd was dat!

Op verzoek en uitnodiging van Margreet Merenit heb ik tijdens haar boek presentatie een toelichting gegeven over waarom en waarvoor wij het House of Life hebben gecreëerd en heb ik over de waarde van de opleiding Ancient Egyptian Healing kunnen vertellen. 

Per Ankh, het Levenshuis, is verschenen in het Nederlands maar de Engelse vertaling is bijna klaar!

Haar boek is te bestellen door een mail te sturen naar: merenit@spiritualiteitenkunst.nl

House of Life Healing Conferentie 25 t/m 31 maart 2019

Het initiatief om de eerste House of Life Healing conferentie te gaan organiseren is overal even enthousiast ontvangen. De President van de Universiteit van Sohag, die wij op de hoogte hebben gesteld van ons initiatief, draagt de conferentie een zeer warm hart toe en zal de conferentie wellicht in maart 2019 ook openen.

Het resultaat van ons harde werken mag er zijn! We hebben een prachtig en werkelijk uniek programma samengesteld en zijn er trots op dat we dit aan kunnen bieden! We zijn erg blij met de gastsprekers Huub Pragt, Jim Westerman, Patricia Awyan, Raba Awyan, Brian Flynn en Mahmoud Amer Elgendy. Ook zullen Horus en Aset het House of Life vertegenwoordigen tijdens de workshops en presentaties. Het is voor iedereen een uitgelezen kans om waardevolle kennis op te doen, ervaringen te ondergaan, ontmoetingen te hebben en om eindelijk het Osireion te kunnen bezoeken en de archeologische plekken Um El Ga’ab, Shunta Sil Beeb en Khum El Sultaan, archeologische sites die normaal voor het publiek niet toegankelijk zijn!

Wij willen u van harte uitnodigen om de House of Life Healing Conferentie Brochure te lezen.

We zijn blij dat de eerste deelnemers zich hebben opgegeven!

Het organiseren van de House of Life Healing Conferentie is een initiatief van de Foundation House of Life.

Foundation House of Life:

De Week van Abydos & De Donateursverwendag:

Net als alle voorgaande jaren gaan we dit jaar weer De Week van Abydos vieren! Voor de vaste donateurs wordt op zaterdag 23 juni een speciale verwendag georganiseerd!

De week van Abydos vindt plaats van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni en wordt gehouden in de Gaia praktijkruimte en natuurtuin van Sjef en Yvon Taken. Het activiteiten programma is binnenkort te vinden op de Foundation pagina van de House of Life website:

Als vanouds is deelname aan de activiteiten tijdens De Week van Abydos op basis van vrije giften. We hopen velen te verwelkomen. Elke financiële bijdrage is welkom. Onze steun aan de groep van dertig kinderen van arme families uit het dorp Abydos blijft onverminderd nodig nu de economie van Egypte een enorme inflatie laat zien. Helaas zijn de families die rond moeten komen van een klein inkomen hier de dupe van en groeit de groep mensen die in armoede leven en afhankelijk zijn van de steun uit hun omgeving elke dag weer.

Hiermee zijn we weer aan het einde gekomen van deze zomerse lente nieuwsbrief. Wij wensen iedereen een goede zomer toe in de hoop dat we elkaar in de toekomst in het House of Life weer kunnen ontmoeten! Love and Light, House of Life crew, Horus & Aset

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.