Reisverslag Hathor Healingreis door Thea Tump

“Als nuchtere Hollandse mevrouw heb ik deze spirituele reis naar Egypte gemaakt samen met vriendin Angela. De groep bestond uit 7 ! mensen. Ieder met een eigen doel. Mijn doel was om mijn spiritualiteit een stimulans te geven; ik was door nare privé omstandigheden wat ingedut.

Mediteren in Aschmoenihien, het land van Thoth

Mediteren in Aschmoenihien, het land van Thoth

De warmte en intense betrokkenheid van Horus en Yvon zorgden ervoor dat ik me weer durfde te openen voor mijn talenten. Anders gezegd: het afstoffen van de BA (ziel) en me in balans laten brengen van de KA (ego, persoonlijkheid, aura). Dit proces verliep door middel van meditaties, rituelen, massages en gesprekken. De drie weken waren precies lang genoeg om dit proces te ervaren en te integreren.

Eerst kwam er een heleboel oud zeer los, dat gaf me weer de ruimte om mijn ‘Gifts’ beter te gaan gebruiken. Om de drie dagen vond er een evaluatie plaats met Horus en Yvon. Horus ging iedere nacht naar de woestijn naar de Gab, een krachtplek, om op al de vragen van ons te mediteren en enorme wijsheid te ontvangen. De antwoorden waren vaak verrassend helder en juist.

Om ons te ondersteunen gaf Yvon regelmatig klank-healings in de tempel. Massages en hete voetbaden! Wel spartaans, maar met veel humor en saamhorigheid van de groep werd iedere ‘nauwe doorgang’ een proef om trots op te zijn.

Heel veel dank hiervoor. De innerlijke reis was onvergetelijk.”

Thea Tump