Verslag Hathor Retreat door Leone Strizik

Abydos is een van mijn favoriete plaatsen van heel Egypte en het was altijd mijn wens om daar langer te verblijven. De laatste decennia heb ik veel kennis vergaard over het Oude Egypte. Maar sinds 2007 is er een verlangen om dieper te gaan en de echte waarheid erachter te voelen. Dus ik was echt verheugd toen ik het House of Life in Abydos vond. Terwijl ik net met pensioen was gegaan in augustus 2012, werd de Hathor Retraite onder begeleiding van Horus en Aset een inwijding in een nieuwe cyclus.

Deelnemen aan deze retraite was een wonderlijke, ontroerende en ook verrassende ervaring. Onder de supervisie en deskundige begeleiding van Horus en Aset was ik in staat om de energie van de Goden en Godinnen in de tempel van Seti I te voelen, en hoe dit in mijzelf resoneerde. Het mediteren in de kapellen en hallen van de tempel helpt mij om erg diep te gaan; lang vergeten en onderdrukte gevoelens en emoties kwamen naar boven en werden geheeld. Een van de meest ontroerende ervaringen was het ontdekken van de reden van een diep verdriet dat ik decennia met mij had meegedragen. Het helen van dit verdriet was een ervaring die mijn leven heeft veranderd. Ik ontving heel duidelijk beelden en boodschappen. Elke avond had ik een persoonlijk gesprek met Horus en Aset waar we mijn ervaringen bespraken en op welke manier ik deze in mijn leven kan integreren. Er werden rituelen gedaan om mij te ondersteunen, te beschermen en te sterken gedurende het proces en het vervolg ervan. Ik waardeerde ook heel erg de klankhealing sessies van Aset in het House of Life.

Abydos en het House of Life zijn prachtige plaatsen en boden de ruimte om mijn vermogens en kwaliteiten te ontwikkelen en mijn perceptie aan te scherpen. Er stond altijd ervaren personeel voor mij klaar en zij zorgden goed voor me. Ik ben erg dankbaar dat ik aan de Hathor Retraite heb deelgenomen. Ik werd gevoed en geheeld op ziels-, spiritueel en fysiek niveau. Ik kijk ernaar uit om opnieuw de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan een volgende retraite of workshop. Bedankt!!!

Sety I Tempel