Informatiebijeenkomsten 2017

Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten en lezingen over de doelstelling van het Hotel Healing centre House of Life gelegen in Abydos Egypte. De bijeenkomsten en lezingen worden geleid door Yvon (Aset).  Zij zal u vertellen over de doelstellingen en de verblijfsmogelijkheden in het House of Life met speciale aandacht voor het nieuwe retraite programma de Hathor Healing Song Retreat. Verder zal zij u informeren over de reizen die gepland staan in het nieuwe reisseizoen 2017.

Wilt u graag meer weten en of heeft u belangstelling voor een informatiebijeenkomst neem dan contact op met Yvon/Aset: Nederland mobiel 0031 (0) 6 45 26 83 85  Email: info@hathorreizen.info

Zondag 14 mei 2017 op het adres Muldersweg 3 in het Gelderse Ruurlo. Aanvang 11:00 u – 15:30 u   

Wilt u vrijblijvend deze informatiebijeenkomst bijwonen, geeft u zich dan vóór 12 mei op door middel van een email naar: info@hathorreizen.info.

Het Healing centrum House of Life 

In het House of Life wordt op een speciale wijze gekeken naar de mens, ziekte en gezondheid. Een zienswijze die wij heden ten dage holistisch zouden noemen. De oude Egyptenaren zagen de mens als een onderdeel van de hele kosmos en ziekten werden veroorzaakt door verstoringen of blokkades in de energievelden rondom en in het lichaam. De oude Egyptenaren gingen ervan uit dat ziekten zich eerst in het energieveld rondom de mens ontwikkelden en pas op den duur het fysieke lichaam aantastten in de vorm van lichamelijke of mentale ziekten.

In het oude Egypte werd het genezen van aandoeningen gezien als een ware kunst en omdat de spirituele verbinding tussen de Aarde en Kosmos zo sterk was, begrepen zij ook hoe de kosmische en de Aardse krachten ook tegengesteld op elkaar konden inwerken en het lichaam ziek konden maken.

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij deze begrippen nader toelichten.

In de opleiding Ancient Egyptian Healing kan de student, naast het opdoen van praktische kennis, zich bekwamen in zijn spirituele ontwikkeling. Ook hierover zal tijdens de bijeenkomst informatie worden gegeven.

Naast de verschillende healingverblijven en de opleiding biedt het House of Life ook Hathor Healing Reizen aan. Hathor Healingreizen zijn boeiende en bijzondere reizen door Egypte met het House of Life als uitvalsbasis waarin de deelnemer op bijzondere wijze kennis kan maken met de indrukwekkende architectonische en spirituele cultuur van het Egypte van weleer.

Op aanvraag organiseren wij graag voor u de Hathor Cultuurreis waarin wij naar veel belangrijke plaatsen uit het Oude Egypte zullen reizen. Door het bezoeken van de musea, krachtplekken en tempels ervaart u een breed beeld van de religie, spiritualiteit, kunst, architectuur en de samenleving van weleer. De Hathor Cultuurreis en de Hathor Medicine in ancient Egypt reis zijn cultuurreizen.

Het Hotel Healing centrum House of Life is een Egyptisch/ Nederlands project dat sinds 2009 in aanbouw is en in 2015 is voltooid. Het geniet in Egypte volop belangstelling. Het project dient als voorbeeld van doorzettingsvermogen, durf en doelgerichtheid.