“Gedurende drie weken heb ik kennis mogen maken met Ancient Egyptian Healing. Een geweldige ervaring met heel veel bijzondere

Horus als Egyptenaar

Horus als Egyptenaar

indrukken. Veel gezien van het oude Egypte; afgewisseld met allerlei inkijkjes in het huidige Egypte en hoe de mensen daar nu leven. Ik heb mogen genieten van de mooie samenwerking tussen Aset en Horus. Aset, als de liefdevolle muzikale Nederlandse vrouw met een prachtige stem, wiens hart in Egypte lijkt te liggen en waar ze helemaal thuis is. Horus met de verrassingen, die hij iedere dag weer voor ons in petto had; de afwisseling in hoe hij zijn persoon gestalte gaf. Het ene moment als Egyptenaar; het volgende als meer westers georiënteerde man; altijd vol humor en met een ongekende bescheidenheid; last but not least in de persoon Horus, tijdens rituelen en inwijdingen. Diep respect voel ik voor zijn ‘zijn’.. Ik voel me een bevoorrecht mens, dat ik ze heb mogen leren kennen. Zij hebben er voor gezorgd, dat ik mijn persoonlijke link met Ancient Egyptian Gods duidelijk heb mogen krijgen; waardoor inzicht in eigen processen ontstaat.

Met het voornemen, de verbinding met eeuwenoude kennis en de energie van Thoth in mijn praktijk te mogen uitdragen onderteken ik graag als één van de vrienden van het House of Life!”

Ita
www.aspectplus.nl