Opleiding Ancient Egyptian Healing

2019:  15 juli t/m 5 augustus  & 10 t/m 31 oktober 2019  

Er bestaat de mogelijkheid om in ons centrum opgeleid te worden tot Ancient Egyptian Healer. Ancient Egyptian Healing is een opleiding waarin u kennis maakt met het beeld dat de priesters en priesteressen in het Oude Egypte hadden over ziekten en gezondheid en hoe zij de mensen heelden. In deze tijd noemen wij dit een holistische benadering.

De opleiding bestaat uit drie delen en drie initiaties en vindt plaats in het Healingcentrum House of Life in Abydos. Je gaat je verdiepen in de religie van het Oude Egypte en leert hoe krachten en energieën in verbinding staan met de verschillende Goden en Godinnen. Je leert healingwijzen te gebruiken en in te zetten. Naast het leren inzetten van behandelingen met kruiden, massages, de heilige oliën en meditaties, zet het ook een spirituele ontwikkeling in gang. Je leert jezelf en de plek die je inneemt in de wereld beter kennen en begrijpen. Elk deel sluit je af met een initiatie. Het kan een zeer waardevolle aanvulling zijn als je al als therapeut werkzaam bent en u ook een wens heeft om als een spiritueel healer te willen gaan werken.

De opleiding is individueel gericht en je gaat je eigen proces in. Het bezoeken van en het jezelf opnieuw verbinden met de belangrijke krachtplekken en tempels in Egypte is een onderdeel van de opleiding. Om deze reden bezoek je tijdens elke reis minimaal één van de vier plekken om je er opnieuw mee te verbinden.

Het zijn de krachtplaatsen Abydos (Osiris), Aschmoenihien (Thoth), Aswan (Khnum) en Abusir (Thoth en de zonnetempels).

Bij elk deel van de opleiding hoort het boekwerk Ancient Egyptian Healing Course I ‘Medicines in ancient Egypt’ – Course II ‘ Magic in ancient Egypt’ – Course III ‘Religion in ancient Egypt’ en zijn geschreven door de Egyptische healer Horus uit Abydos in samenwerking met Yvon/Aset.  Elk deel van de opleiding  Ancient Egyptian Healing duurt in principe drie weken.  Deze tijd heb je nodig om met alle thema’s aan het werk te gaan.

Horus en Aset

De opleiding wordt gecoördineerd en staat onder supervisie van Yvon/Aset. Je zult zowel door Aset als Horus begeleid worden.  Zij zullen na elke initiatie nog veertig dagen op zielenniveau met je blijven werken.

De reis kan doorgaan bij deelname van minimaal twee personen tot maximaal 8 personen.

Kosten opleidingsreis Ancient Egyptian Healing 2019: 

Eigen kamer € 2940, – Gedeelde kamer: € 2650, –

De opleidingsreis wordt vol pension en inclusief alle hotelovernachtingen, het opleidingsprogramma en vervoer aangeboden. Het is exclusief vliegticket. Het visum, de tickets voor het bezoeken van de tempels en reis – annuleringsverzekering zijn voor eigen rekening.

Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten zodat je eventueel van tevoren kennis met ons kunt maken.

Tussen oktober 2009 en november 2013 zijn steeds groepsfoto’s van de opleiding Ancient Egyptian Healing  en de Hathor Healingreizen gemaakt. Heb je deelgenomen aan één van de opleidingen of healing reizen dan zijn  de foto’s op aanvraag beschikbaar.

Reis programma Opleiding Ancient Egyptain Healing

Dag 1:We arriveren in Luxor. In Luxor zullen we twee nachten verblijven.

Dag 2:We brengen een bezoek aan deVallei der Koningen. Ook bezoeken we de Tempel van Hatjepsoet.

Dag 3: We bezoeken de indrukwekkendeTempels van Luxor en Karnak. We mediteren in de kapel gewijd aan de Godin Seghmet. In de namiddag vertrekken we naar het 190 km noordelijk gelegen Abydos waar we verblijven en de Tempel van Sety I bezoeken.

Dag 4 t/m 10 : De Tempel van Sety I zullen we veelvuldig bezoeken om er te verblijven, te mediteren en te werken aan het eigen proces. Dagelijks zijn er bijeenkomsten waarin informatie wordt gedeeld en de processen worden begeleid. Dit zal gebeuren onder begeleiding van Yvon/Aset en Horus.

Gedurende het verblijf worden er behandelingen uit het Oude Egypte aangeboden waaronder lichaamsmassages met de Heilige oliën,voetbaden en voetmassages, klankhealingen en reinigingsrituelen.

Dag 7: We bezoeken de Tempel van Dendera gewijd aan de Godin Hathor en mediteren er op drie belangrijke krachtplekken.

Dag 8 – 9 – 10 : We verblijven in Abydos en werken verder aan het eigen proces in de Tempel van Sety I. Er worden massages, voetbaden en healingen aangeboden. We bezoeken de Tempel van Ramses II.

Dag 11 – 12- 13: We gaan naar Aswan en verblijven er twee nachten. We bezoeken Elephantine eiland en de tempel van Khnum het eiland Philae en de tempel van Isis.

Tijdens de opleiding van 26 juli t/m 16 augustus 2017  wordt op dag 11 – 12 – 13 El Minja aangedaan.

Naar gelang de krachtplaatsen die bezocht moeten worden kan dit ook El Minja zijn vanwaaruit we Tel El Amarna bezoeken ( het land van Achnaton) en we Aschmoenihien en Toena El Djebel..

Wordt Abusir aangedaan dan zal de opleidingsreis in Cairo starten en staat naast een bezoek aan Abusir, een bezoek aan het museum, de grote piramide van Gizeh, een bezoek aan de step piramide van Djoser in Sakkara en het Imhotep museum en een bezoek aan het indrukwekkende Serapeutum op het programma.

Dag 14 t/m – 21: We verblijven in het House of Life in Abydos en werken verder aan ons eigen proces.We bezoeken als we daarvoor toestemming krijgen van de autoriteiten de Gab, de Heilige plek gelegen in de bergen achter deTempel en verdere omgeving van Abydos.

Dag 22.Vertrek naar de luchthaven van Luxor. Via Cairo vliegt iedereen naar zijn eigen bestemming.

Wijzingen voorbehouden.